Loading

Bemutatkozás

Cégünk 1990. decemberében alakult - 3 magánszemély és 3 jogi szervezet tulajdonossal - azzal az elsődleges céllal, hogy adott szakterületeken (lapostető-szigetelés, „Lindab” csarnokszerkezet építés stb.) a régió meghatározójává váljon.

Azóta építőipari kivitelezési és tervezési munkát végzünk magas műszaki színvonalon (fővállalkozásban, illetve alvállalkozóként is).

Társaságunk az acélszerkezetes csarnokok építésében és víz elleni szigetelés készítésében jelentős gyakorlattal rendelkezik.

Igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat? Keressen minket elérhetőségeinken!

csoport.jpg

A kivitelezési munkák mind új létesítmények megvalósítására, mind meglévő építmények felújítására, ill. részleges felújítására terjednek ki.

A munkavégzésbe stabil alvállalkozói kört is bevonunk, akik megfelelő referenciákkal rendelkeznek, valamint az elvégzett munkáik alapján tevékenységüket folyamatosan értékeljük a minőségirányítási rendszerünk keretén belül.

Kialakítottuk kapcsolatainkat a korszerű anyagok gyártóival. Ezek a cégek követelményként támasztották társaságunk felé az általuk gyártott, illetve forgalmazott anyagok szakszerű, kifogástalan minőségben történő beépítését, alkalmazását. Fokozatosan beszereztük a fő tevékenységünkhöz szükséges korszerű gépeket, szerszámokat.

Évről-évre ismertebbek, illetve elismertebbek lettünk Egerben, illetve Heves megyében, egyre több visszatérő és új megrendelő bízott ránk kisebb-nagyobb feladatokat. A folyamatos fejlődést jól tükrözi, hogy az első éves 16 millió Ft-os éves árbevételünk 2002-re 325 millió Ft-ra, 2012-re közel 600 millió FT-ra növekedett.

Működésünk hatóköre ma már nemcsak Heves megye, hanem az ország egész területére kiterjed. Megbízóink mintegy 20%-a állandó megrendelő.

Fejlődésünk egyik jelentős állomása volt, hogy cégünk 1995-ben saját telephelyet vásárolt 2.100 m2 alapterülettel, melyen egy 110 m2-es iroda-szociális épület, 160 m2-es bádogos műhely és egy 200 m2-es raktárépület található, ahol biztosított az anyagok megfelelő tárolása, illetve előkészítése.

2012-ben cégünk jelentős mértékben megújult, Telephely fejlesztési pályázat keretein belül építettünk egy új, korszerű, közel 200 m2-es bádogos csarnokot, amibe új bádogosipari gépeket vásároltunk, illetve a meglévő gépek felújításra kerültek. Ezenkívül a meglévő bádogos épületet modern szociális épületté alakítottuk át, melyben irodák, raktárak, tárgyaló, illetve a LINDAB CENTER bemutatóterme kaptak helyet.

Időközben a Kft. tulajdonosi szerkezete is megváltozott, jelenleg 2 fő magánszemély tulajdonosa van a cégnek.

Társaságunk tagja az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetségének, amely polgári-társadalmi szervezet. Feladata felkutatni és hatékonyan alkalmazni azokat az eszközöket, melyek legjobban szolgálják az épületszigetelő, tetőfedő és bádogos szakma fejlődését és érdekvédelmét. Állandó szakmai programokon és szolgáltatásokon keresztül segíti tagjai munkáját.

Fő célunk vevőink teljes megelégedettségének elérése.

Kérdése van? Keressen minket elérhetőségeinken!

Cégvezetés

cegvezetes-idhorvath.jpg   cegvezetes-horvath.jpg     cegvezetes-sztrapkovics.jpg

HORVÁTH MIKLÓS

Beosztás: Ügyvezető

Végzettség:
Okleveles építőmérnök
(Budapesti Műszaki Egyetem), Épületszigetelő szakmérnök (Budapesti Műszaki Egyetem)

horvath.miklos@egerkas.hu
+36 20/9372937

HORVÁTH PÉTER

Beosztás: Előkészítő mérnök, Lindab Center üzletvezető, marketing

Végzettség:
Okleveles építőmérnök
(Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem)

horvath.peter@egerkas.hu
+36 20/4019135

SZTRAPKOVICS PÉTER

Beosztás: Statikus tervező mérnök, építésvezető

Végzettség:
Okleveles építőmérnök
(Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem)

sztrapkovics.peter@egerkas.hu
+36 20/9119040

cegvezetes-horvathne.jpg cegvezetes-szegedi.jpg  

HORVÁTHNÉ HAJAS MÁRTA

Beosztás: Minőségirányítási vezető

Végzettség:
Okleveles építőmérnök
(Budapesti Műszaki Egyetem)

horvathne.marta@egerkas.hu
+36 20/2031770

SZEGEDI OTTÓNÉ

Beosztás: Pénzügyi, adminisztrációs munkatárs

Végzettség:
Közgazdasági Szakközépiskola
(Eger)

egerkas@egerkas.hu
+36 30/3492097

 

Fejlesztések/Pályázatok

A jövőre nézve társaságunk a folyamatos fejlődést tűzte ki célul. A cég - minőségpolitikájában megfogalmazott - folyamatos fejlesztése érdekében évente konkrét fejlesztési programot dolgozunk ki, melyben meghatározzuk az adott év fejlesztésének főbb irányait, területeit.

A fokozatos továbbfejlődést biztosítandóan mind az emberi erőforrás továbbképzésére, mind a tárgyi erőforrás fejlesztésére nagy hangsúlyt helyezünk, valamint garantáljuk mindehhez a megfelelő munkakörnyezetet.

Tervezzük a piaci részesedésünk folyamatos növelését a korszerű szigetelések területén ugyanúgy, mint a csarnoképítések területén. Célkitűzéseinket aktív marketingmunkával igyekszünk megvalósítani.

Megvalósított pályázati feljesztéseink:

Kapacitásnövelő telephely-bővítés (ÉMOP-1.1.1/F-11-2011-007)
A projekt az Új Széchenyi Terv Észak-Magyarországi Operatív Program keretén belül az ÉMOP-1.1.1/F-11 Telephelyfejlesztés tárgyú pályázati felhívás keretén belül valósult meg. Cégünk telephely bővítést hajtott végre az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból elnyert vissza nem térítendő támogatással, melynek összege: 17.830.000,-Ft.

A fejlesztés során megtörtént a meglévő bádogos műhely felújítása 172,88 m2-en, új bádogos műhely és új raktár építése 195,93 m2-en, és beszerzésre került egy új lemezhajlító gép. Az új bádogos műhely és raktárépület - meglévő műhelyhez csatlakozva könnyűszerkezetes építési rendszerrel került kivitelezésre acél vázszerkezettel és szendvicsszerkezetű, helyszínen szerlelt oldalfallal és tetőszerkezettel.

A projekt célja: A fejlesztés eredményeképpen lehetővé válik a megnövekedett igények kiszolgálására az építőanyagok, könnyűszerkezetes LINDAB elemek szakszerű tárolása; a háttér előregyártási kapacitás növelése. Az új tárgyaló helyiség és szociális blokk ügyfeleink, vevőink gyors, kultúrált informálását, kiszolgálását teszik lehetővé, valamint dolgozóink számára megfelelő munkakörülményeket teremtenek. Az új erős lemezhajlító gép növeli az eddigi kapacitásunkat a bádogos termelésben.

Telephely bővítésünk 2013. év elején elkészült.

Támogatás forrásai: A project az Európai Unió támogatásával és az Európai Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22., tel.: 06 40 638-638

www.nfu.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu

2013-ban pályázatot nyújtottunk be NFA-2013-KKV Mikro-, kis– és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatása, gyártást és termelést szolgáló eszközbeszerzés az EGER”kas” Kft-nél című pályázatra. Ennek a keretein belül fejlesztjük cégünk eszközparkját, valamint informatikai fejlesztést hajtunk végre, illetve növeljük létszámunkat.

X