Loading

 

Acélszerkezetű csarnokok tervezése, gyártása, építése: mezőgazdasági-, ipari-, tornacsarnok, autószalon, kereskedelmi- ,irodaépületek stb.

- Egyéb acélszerkezetek

Tervezés

Megrendelőinknek igény szerint elkészítjük az építendő csarnokengedélyezési-, kiviteli-, gyártmány-, illetve megvalósulási tervét. Cégünk építési és szakhatósági engedélyek beszerzésében is segítséget nyújt. Az építészeti-, statikai-, és gyártmánytervezést saját mérnökeink végzik. A szakági tervezést, úgymint a talajmechanika, elektromos, és gépész tervezést velünk együttműködve sokéves munkakapcsolattal rendelkező tervezők készítik.

Acélszerkezet gyártása

Az acélszerkezet gyártását a hosszú évek óta folyamatosan foglalkoztatott partnercégünk, a Randers Hungária Kft. végzi. A gyártó acélszerkezet-gyártó üzeme több mint 15 éve foglalkozik Acél termékek és csarnok rendszerek gyártásával. Az évek során nagy tapasztalattal, széleskörű kapcsolat-rendszerrel bővült a szaktudásuk. Több speciális CNC géppel és több mint 3000m2 gyártócsarnokkal, jelenleg a régió egyik legnagyobb gyártó kapacitású üzemével rendelkeznek, ami havi 3-400 t acél gyártását jelenti. A gyártáshoz szükséges kiváló minőségű alapanyagot állandó beszállítóink biztosítják. A szerkezet felületkezelése a megrendelő igényének, illetve az épület funkcionális és tűzvédelmi követelményeinek megfelelően készülhet: színre mázolással, tűzvédelmi festéssel, és tüzihorganyzással.

Kivitelezés

A kivitelezési munkákat saját fizikai létszámunkkal, illetve a munkavégzésbe stabil alvállalkozói kört is bevonunk, akik megfelelő referenciákkal rendelkeznek, valamint az elvégzett munkáik alapján tevékenységüket folyamatosan értékeljük a minőségirányítási rendszerünk keretén belül.
Cégünk a Lindab Kft. márkakivitelezője.

A másodlagos teherviselő elemeket Lindab szelemenekkel szereljük.

A tető és homlokzat burkolását elsősorban Lindab trapézlemez, cserepeslemez, illetve szendvicspanel burkolattal végezzük, természetesen más gyártók anyagait is beépítjük. A lindab profillemezek és tartozékaik kompletten összeilleszthetők, színösszeállításuk megválasztható. A trapéz-, cserepeslemezek, a szenvicspanel, és az ereszcsatorna-rendszer tetszetős kivitelben készíthetők minden épület, építmény számára.

Ha további információt szeretne szolgáltatásainkról, kérem hívjon minket bizalommal!

 

Egyéb acélszerkezetek

Igény esetén magastető ráépítését és más épület acélszerkezetek gyártását, beépítését is vállaljuk.

X